Siste nytt

9. feb, 2018

Det ble litt for mange katter på en gang som trengte hjelp den siste uka. Vi har jobbet dag og natt og klart å få de innomhus
 
Takket være Anne på Lunner katte og hundepensjonat har vi klart å få tak over hodet på dem også

Men videre for kattene så vi at det ble umulig for oss  Vi er for små og har for lite midler.
Så vi måtte spørre andre om hjelp.

Foreningen for omplassering av dyr (FOD OSLO) ble redningen "igjen"
De hjalp oss med 2 av de 6 kattene vi fikk inn for en uke siden. Pluss Guro og Lotta.

Tusen takk FOD Oslo dere er fantastiske    
Tusen takk Anne for at du hjelper kattene med tak over hode

Bildene her er av de 4 kattene FOD har hjulpet oss med den siste uka.

20. des, 2017

Nå har vi fått Minipote og Micropote opp å gå. Minipote i et tidligere uisolert snikkerbu på 18 m3 og Micropote en varmehytte på 7 m3 med luftegård. Dette er ment som kortvarig bolig til hjemløse katter i påvente av fosterhjem eller permanent hjem.

Noen av kattene er også usikre katter som trenger et avgrenset område å forholde seg til i begynnelsen. Så om noen som har lyst til og hjelpe til og kose, leke sosialisere katter vi har inne i Minipote og Micropote? Helst kvelder for da er kattene mere i farta, men også dager om du ikke kan kveld Ha haDette er en veldig viktig jobb for at kattene skal bli vant til flere mennesker en de samme gamle som går ut og inn hele dagen Vill
Dere behøver ikke vaske eller tømme kasser det tar vi oss av. 

Minipote og Micropote ligger på Ringstad Gran. Her koser vår unge hjelper Mia med katten Hebbe. Hebbe er født ute, matet med restemat og ble tatt inn til oss da han var litt over 1 år gammel. 

Kontakt oss på facebook eller ring oss på tlf 40105566 så tar vi en prat.

21. sep, 2017
Kattehjem på hjul med luftegård - Vi samler inn midler til huset gjennom spleis

Vi er så heldige å få tak på ubrukt vinterisolert gjestehytte 3,8 m lang, 2,3 m bred med vedovn og strøminntak, lys og stikkontakter. Består av ett rom med vindu, ventilasjonsluke, klaffebord, sittebenk, kjøkkenbenk/skap. Vi fikk en rimeligere pris da de ville støtte oss med å få et sted å ha hjemløse katter. Vi har siden vi startet hatt mangel på fosterhjem og steder der vi kan ha katter før de går ut i fosterhjem. Denne hytta er bare genial for oss til dette bruket. Det vil bli satt opp luftegård utenfor hytta, så de kattene som bor der også kan få luftet seg Dette huset koster kr 20.000,- og vi må også få tak i kranbil for å frakte det på plass da akslingen er underdimensjonert

16. sep, 2017

Vi deltok på Lørdag under potetfestivalen og fikk inn hele 6412,- på standen. Tusen takk til alle som var med å hjalp til og takk til alle dere som støttes oss.

17. jun, 2017

Tusen takk til alle som har vært innom oss på Gla'dagene!

Tusen takk til alle som sponset oss med gaver til lykkehjulet! Lassie & Garfield sponset både med store gaver og trøste gaver. Mange barn som ble glade da de skjønte at de vant uansett. Men det var flere som donerte gaver til oss. Dyrlegen Jevnaker, Power Gran, Notabene Gran, Norli Gran, Europris Gran og ikke minst Kiwi som gav oss kaffe igjen. Det var også private som donerte gaver. Tusen takk vi hadde ikke kunnet gjort dette uten deres donasjoner.

Tusen takk til alle som bakte for oss, nydelige kaker nam nam. Dette er penger som går direkte ut igjen til hjemløse katter som trenger vår hjelp.

Neste gang er potetfestivalen, kanskje vi sees igjen!