Siste nytt

21. sep, 2017
Kattehjem på hjul med luftegård - Vi samler inn midler til huset gjennom spleis

Vi er så heldige å få tak på ubrukt vinterisolert gjestehytte 3,8 m lang, 2,3 m bred med vedovn og strøminntak, lys og stikkontakter. Består av ett rom med vindu, ventilasjonsluke, klaffebord, sittebenk, kjøkkenbenk/skap. Vi fikk en rimeligere pris da de ville støtte oss med å få et sted å ha hjemløse katter. Vi har siden vi startet hatt mangel på fosterhjem og steder der vi kan ha katter før de går ut i fosterhjem. Denne hytta er bare genial for oss til dette bruket. Det vil bli satt opp luftegård utenfor hytta, så de kattene som bor der også kan få luftet seg Dette huset koster kr 20.000,- og vi må også få tak i kranbil for å frakte det på plass da akslingen er underdimensjonert

16. sep, 2017

Vi deltok på Lørdag under potetfestivalen og fikk inn hele 6412,- på standen. Tusen takk til alle som var med å hjalp til og takk til alle dere som støttes oss.

17. jun, 2017

Tusen takk til alle som har vært innom oss på Gla'dagene!

Tusen takk til alle som sponset oss med gaver til lykkehjulet! Lassie & Garfield sponset både med store gaver og trøste gaver. Mange barn som ble glade da de skjønte at de vant uansett. Men det var flere som donerte gaver til oss. Dyrlegen Jevnaker, Power Gran, Notabene Gran, Norli Gran, Europris Gran og ikke minst Kiwi som gav oss kaffe igjen. Det var også private som donerte gaver. Tusen takk vi hadde ikke kunnet gjort dette uten deres donasjoner.

Tusen takk til alle som bakte for oss, nydelige kaker nam nam. Dette er penger som går direkte ut igjen til hjemløse katter som trenger vår hjelp.

Neste gang er potetfestivalen, kanskje vi sees igjen!

1. jan, 2017

Først og fremst TUSEN TAKK. Vi har lært mye, vi har ledd mye og vi har grått mye både av glede og av sorg i løpet av året som har gått. 76 katter har fått nye hjem i løpet av året. 13 katter har andre støttende organisasjoner hjulpet oss med. 20 katter er i våre fosterhjem ved utgangen av året. Uten våre fosterhjem hadde vi ikke klart dette. Ved utgangen av året minnes vi også de kattene vi prøvde å redde, men som dessverre var for syke. De som for alltid vil sette et merke i vår sjel, men som vi vet slipper å lide mer. Hele 101 støttespillere har valgt å støtte oss med sin grasrotandel av tippemidlene, en ny milepel er nådd og det har gitt oss 45918,- kroner i støtte. Dette alene er ikke nok. Når kontoen har nærmet seg null og driften har hengt i en tråd har dere reddet oss, noen ganger så overraskende at vi har blitt helt skjelven og grått av lettelse. Vi er fullstendig avhengig av dere som donerer oss penger og tid. Vi har lært mye i løpet av året, lært hverandre bedre å kjenne, kjent på våre styrker og svakheter. Minipote har kommet og gått, det ble for vanskelig i lengden. MEN vi gir ikke opp og har store planer om et lite karantenehjem i løpet 2017, denne gangen nærmere basen. Vi starter det nye året med friskt mot og lurer på hva det vil bringe. Vi kan kanskje ikke hjelpe alle, men vi håper vi kan gjøre en forskjell og gi litt medmennesklighet for de dyrene vi, med dere kjære støttespillere, klarer å gi et bedre liv.

2. okt, 2016

Vi hadde fått gjort lite uten våre fosterhjem, dere som donerer penger og dere som adopterer katt fra oss slik at vi får mulighet til å hjelpe flere. Gode fosterhjem vokser dessverre ikke på trær og vi har derfor fosterhjem langt utover Hadelands grenser, i mangel av kattehus har vi i sommer brettet opp armene og med mye dugnadsinnsats fått laget oss et rom beliggende i Maura som vi kaller Minipote og som vi bruker som karantenested og midlertidig behandlingshjem for katter vi ønsker å følge litt ekstra før de eventuelt flyttes videre til fosterhjem eller adopteres direkte til nye hjem.