5. nov, 2015

Nominert til Min hjertesak - Royal Canin donerer 250.000,-

Hurra! Vi er utrolig stolte over å bli valgt ut av Royal Canin som en av femten organisasjoner til å kjempe om kr 250 000. Som liten nystartet organisasjon varmer det å bli vist denne tilliten sammen med så mange andre flotte organisasjoner. Det kan vise seg vanskelig å nå helt opp blant de nominerte og til det trenger vi DIN stemme for å vinne "Min hjertesak"

Stem og del! og ikke minst husk å trykke "STEM PÅ DETTE BIDRAGET"

Hva betyr 250.000 kroner for oss?
Å motta 250.000 kroner vil bety at veldig mange flere hjemløse katter vil få en sjanse her i livet. De vil bli tatt inn i varmen, veterinærbehandlet og flyttet til fosterhjem som gir de all den tryggheten og kjærligheten de trenger før de blir adoptert til mennesker som ønsker å gi dem et godt liv videre.

Det er mange mennesker som har kommet i en vanskelig situasjon i livet, og to katter kan fort bli til flere. De menneskene trenger hjelp med å forhindre at antallet øker, som kan få mange lidelser for dyr og mennesker. Dette er noe vi arbeider mye med.

Hjelp Pus Hadeland så dagens lys 28. juli 2015. Vi fikk aldri nok tid og mulighet til å spare en buffer. På 14 uker har vi hatt ca. 70 katter i omløp hos oss. Vi har dessverre ikke klart å hjelpe alle pga. økonomi, men da har heldigvis andre avdelinger stilt opp for å hjelpe oss. Det vil si at vi har vært med på å gi hele 70 katter en ny sjanse her i livet.

Det er bare EN stemme per person og alle som stemmer er med i trekningen om 700kr selv. Frist for å stemme er 27. november

Del denne siden